Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

2/21 Άρθρα | Ελευθεροτυπία

     
    Άρθρα | Ελευθεροτυπία    
   
Πόλο Α1: Ασταμάτητοι οι "αιώνιοι"
February 20, 2011 at 12:45 AM
 
Με χαρακτηριστική άνεση κέρδισαν από τρεις βαθμούς στη 13η αγωνιστική της Α1 πόλο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Οι πρωταθλητές, με πολλούς νέους εφήβους στη σύνθεσή τους νίκησαν 13-2 τη ΝΕ Πατρών, ενώ οι "πράσινοι" πέρασαν με 8-1 από το κολυμβητήριο της Λάρισας.
   
   
Μπόχα και δυσοσμία στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη
February 20, 2011 at 12:19 AM
 
Απειλές, βρισιές, σπρωξιές και αρκετές ψιλές από τη φυσούνα του Καραϊσκάκη μέχρι τα αποδυτήρια συνέθεσαν ένα σκηνικό ...Φαρ Ουέστ αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι των "αιωνίων". Μπόχα και δυσοσμία, ούτε ίχνος ποδοσφαιρικού πολιτισμού στο φαληρικό γήπεδο.
   
   
Καραγκούνης: Θύμιζε Ριζούπολη
February 20, 2011 at 12:09 AM
 
Για καταστάσεις που θύμισαν τα θλιβερά γεγονότα της Ριζούπολης το 2003 έκανε λόγο ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ για "κλοπή" μίλησαν Ζιλμπέρτο και Σαριέγκι. Υποδοχή ηρώων ετοίμασαν στην αποστολή περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας.
   
   
Μαρινάκης: Ο Σισέ αν θέλει να φύγει χωρίς φούστες και μπλούζες
February 19, 2011 at 11:53 PM
 
Σ' έναν αγώνα στον οποίο στο τέλος διαμορφώθηκε σκηνικό ζούγκλας, με εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και επιθέσεις σε παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε στο τέλος ότι "διδάξαμε αρχές και δείξαμε ότι είμαστε υπεράνω και έχουμε κάνει πολύ μεγάλο αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα"
   
   
Φερέιρα: Κερδίσαμε 2-1 αλλά... χάσαμε 2-1
February 19, 2011 at 11:50 PM
 
Εμφανώς εκνευρισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος κόουτς των "πρασίνων" τόνισε χαρακτηριστικά ότι ενώ η ομάδα του νίκησε 2-1 στον αγωνιστικό χώρο, έφυγε με ήττα από το γήπεδο "Καραϊσκάκη", ενώ έριξε το μπαλάκι στην ΕΠΟ για την επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα.
   
   
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Σαφής και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος
February 19, 2011 at 11:44 PM
 
Για "σαφή και ξεκάθαρη αλλοίωση" του αποτελέσματος κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Οι "πράσινοι" αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν να διεκδικούν μέχρι τέλους αυτό που τους αξίζει και τους στερούν "ξεδιάντροπα".
   
   
Βαλβέρδε: Δεν μου άρεσαν όσα έγιναν μετά το παιχνίδι
February 19, 2011 at 11:27 PM
 
Πανευτυχής από τη νίκη της ομάδας του, αλλά προβληματισμένος από τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει να σχολιάζει τις αποφάσεις των διαιτητών.
   
   
"Βόμβα" Σισέ: Φεύγω αηδιασμένος!
February 19, 2011 at 11:24 PM
 
"Βόμβα" Σισέ μετά τη λήξη του ντέρμπι καθώς ο Γάλλος σταρ προανήγγειλε την αποχώρηση του με τη λήξη της σεζόν από τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα!
   
   
Στίβος: Πανελλήνια ρεκόρ από Τσάτουμα και Κυριακοπούλου
February 19, 2011 at 10:54 PM
 
Με δύο Πανελλήνια ρεκόρ ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Παιανίας. Ο Λούης Τσάτουμας έκανε άλμα στα 8.21μ. στο μήκος και η Νικόλ Κυριακοπούλου, στο επί κοντώ, πέρασε πάνω από τον πήχη που βρισκόταν στα 4.55μ.
   
   
Το δοκάρι έσωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
February 19, 2011 at 10:24 PM
 
Δυσκολεύτηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκλείσει την ερασιτεχνική Κρόουλι, ομάδα που παίζει στην Κόνφερενς (πέμπτη κατά σειρά κατηγορία του πρωταθλήματος). Ο Άλεξ Φέργκιουσον παρέταξε την ομάδα του με πολλούς αναπληρωματικούς και 10 αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι του Μάντσεστερ, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση, με γκολ του Γουες Μπράουν στο 28'.
   
   
Αιματηρές επιθέσεις εναντίον ρώσων τουριστών στο Β. Καύκασο
February 19, 2011 at 10:05 PM
 
Τρεις ρώσοι τουρίστες έχασαν τη ζωή τους στο Βόρειο Καύκασο από τα πυρά ένοπλων κουκουλοφόρων. Σε μια άλλη επίθεση την Παρασκευή στο Όρος Έλμπρους άγνωστοι πυροδότησαν τα εκρηκτικά που είχαν τοποθετήσει σε τελεφερίκ με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό 12 βαγόνια χωρίς ωστόσο να αναφερθούν τραυματισμοί.
   
   
Στέψη Ολυμπιακού με αντιστροφή αποτελέσματος
February 19, 2011 at 9:52 PM
 
Ο Ράφικ Τζιμπούρ σκοράροντας στο 91ο λεπτό οδήγησε τον Ολυμπιακό σε πρόωρη στέψη στο Καραϊσκάκη. Με το 2-1 επί του Παναθηναϊκού, οι "ερυθρόλευκοι" πήγαν τη διαφορά στο +10, εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε. Προηγήθηκε με τον Μιραλάς στο 20', ισοφάρισε στο 58' ο Λέτο για τον Παναθηναϊκό που έχει σοβαρά και δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία του ανεπαρκέστατου Δημήτρη Καλόπουλου. Δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Κατσουράνη στο 82', ενώ στο νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού είναι σε θέση οφσάιντ και επηρεάζει τη φάση ο Πάντελιτς.
   
   
Στην ιρανική "Ναντέρ και Σιμίν, ένας χωρισμός" η Χρυσή Αρκτος του Βερολίνου
February 19, 2011 at 9:49 PM
 
Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά η ιρανική δραματική ταινία "Ναντέρ και Σιμίν, ένας χωρισμός" του Ασγκάρ Φαρχαντί κέρδισε τη Χρυσή Αρκτο στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου.
   
   
Έχασε βαθμούς με τον Πανσερραϊκό η Καβάλα
February 19, 2011 at 9:33 PM
 
Έχασε έδαφος στο κυνήγι της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ η Καβάλα. Οι "Αργοναύτες" έμειναν στο εντός έδρας 0-0 με τον ουραγό -και ουσιαστικά υποβιβασμένο- Πανσερραϊκό και μπορεί να πέρασαν Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου, όμως οι αντίπαλοί τους έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.
   
   
Σχηματίστηκε κυβέρνηση συνασπισμού στο Κόσοβο
February 19, 2011 at 9:30 PM
 
Στο σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού με μικρότερα κόμματα προχώρησε σήμερα ο εντολοδόχος πρωθυπουργός του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι.
   
   
Παράνομες οι απεργίες στις εφημερίδες "Μακεδονία" - "Θεσσαλονίκη" - "Σπορ του Βορρά"
February 19, 2011 at 9:10 PM
 
Η απεργία που είχε κηρύξει η ΕΣΗΕΜ-Θ με αίτημα την άρση του μέτρου της εκ περιτροπής απασχόλησης, θα ανασταλεί καθώς το Μονομελές πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την έκρινε παράνομη.
   
   
Η Ε.Ε. στέλνει αύριο δυνάμεις της Frontex στην Ιταλία
February 19, 2011 at 9:03 PM
 
Την αποστολή αύριο Κυριακή στην Ιταλία ομάδας ειδικών της ευρωπαϊκής δύναμης προστασίας των συνόρων (Frontex) για να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του κύματος μεταναστών από τη γειτονική Τυνησία ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι της Ε.Ε.
   
   
Κλείνουν τα καταστήματά τους στη Δυτική Μακεδονία λόγω τσιγάρου
February 19, 2011 at 9:02 PM
 
Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα όλα τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής στους νομούς Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας και Καστοριάς έπειτα από απόφαση των ιδιοκτητών τους οι οποίοι διαμαρτύρονται για την εφαρμογή του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος .
   
   
Μπάσκετ Α1: Νίκη "χρυσάφι" για τον Πανελλήνιο
February 19, 2011 at 8:53 PM
 
Πλέον μόνο αν "αυτοκτονήσει" θα υποβιβαστεί στην Α2 ο Πανελλήνιος. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου νίκησε 95-75 τον Ίκαρο Καλλιθέας στο "Χαλκιοπούλειο" της Λαμίας και απέχει δύο νίκες από τις επικίνδυνες θέσεις.
   
   
Πόλο γυναικών: Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη
February 19, 2011 at 8:42 PM
 
Μόνος στην πρώτη θέση της Α1 πόλο των γυναικών έμεινε ο Ολυμπιακός, μετά τη μεγάλη νίκη 11-4 επί του Ηρακλή στο "Ποσειδώνιο" της Θεσσαλονίκης. Οι Πειραιώτισσες απέχουν τρεις βαθμούς από τη Βουλιαγμένη, την οποίας το παιχνίδι με το Ρέθυμνο αναβλήθηκε, λόγω της παύσης λειτουργίας του κολυμβητηρίου Χανίου, όπου οι Κρητικές έδιναν τα εντός έδρας παιχνίδια τους.
   
   
Μηνύματα από Ε.Ε. σε Πορτογαλία - Ευρωζώνη
February 19, 2011 at 8:23 PM
 
Την ανάγκη να εμμείνει η Πορτογαλία στους στόχους της για μείωση τους δημοσιονομικού της ελλείμματος και περαιτέρω εφαρμογής οικονομικών μεταρρυθμίσεων προκειμένου να πείσει τις αγορές ότι είναι ικανή να αντιμετωπίσει το χρέος της και ότι δεν χρειάζεται εξωτερική βοήθεια, τόνισαν σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Οικονομική και Νομισματική Πολιτική της Ε.Ε Όλι Ρεν και ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ στο περιθώριο της συνόδου της G20 στο Παρίσι.
   
   
Μπάσκετ Α1: "Άλωσε" την Πυλαία ο Πανιώνιος
February 19, 2011 at 8:16 PM
 
Στοίχισε στον ΠΑΟΚ η φυγή του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Χάνοντας κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ, οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν 93-84 στην παράταση από τον Πανιώνιο και έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν μόνοι τρίτοι. Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με μόλις δέκα παίκτες (δύο εκ των οποίων έφηβοι). Όταν τρεις παίκτες αποβλήθηκαν με 5 φάουλ, η νίκη έγινε άπιαστο όνειρο.
   
   
Χιλιάδες διαδήλωσαν ενάντια στις συλλήψεις για τη "Βαριοπούλα"
February 19, 2011 at 7:51 PM
 
Χιλιάδες Τούρκοι πραγματοποίησαν σήμερα πορεία μέχρι το μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ για να διαμαρτυρηθούν για τις συλλήψεις αξιωματικών του στρατού που κατηγορούνται για απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης.
   
   
Μεγάλες διαδηλώσεις για την προάσπιση των εργατικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ
February 19, 2011 at 7:40 PM
 
Την απόσυρση του νομοσχεδίου που προωθούν οι Ρεπουμπλικανοί για τον περιορισμό των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων απαιτούν χιλιάδες φοιτητές και δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι διαδηλώνουν για πέμπτη συνεχή ημέρα στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ.
   
   
Μπάσκετ Α1: Βαθμολογική ανάσα για Ηρακλή
February 19, 2011 at 7:38 PM
 
Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε να φτάσει στη Ρόδο, να έφαγε πέντε ώρες στα αεροδρόμια, αλλά ακριβώς με αυτόν τον τρόπο ο Ηρακλής κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, 87-82 τον Κολοσσό.
   
   
Μπάσκετ Α1: Νίκη σωτηρίας του Ηλυσιακού, ουραγός η ΑΕΚ!
February 19, 2011 at 7:19 PM
 
Με τον Σάκη Καρύδα να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα, ο Ηλυσιακός νίκησε 75-63 την ΑΕΚ στα Ιλίσια, στο ντέρμπι παραμονής της 18ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Η "Ένωση", ουραγός πλέον μετά και τη νίκη του Ηρακλή, συνεχίζει να απογοητεύει, αφού με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να ελπίζει ουσιαστικά σε παραμονή.
   
   
Η Κέρκυρα σε τροχιά πλέι-οφ με το "διπλό" στην Τρίπολη
February 19, 2011 at 7:13 PM
 
Τους 30 βαθμούς και σε απόσταση αναπνοής από τα πλέι-οφ έφτασε η Κέρκυρα με το νικηφόρο πέρασμα (2-0) από την Τρίπολη. Ο Έπσταϊν στο 69' με πέναλτι και ο Καλαντζής στο 75' πέτυχαν τα γκολ της Κέρκυρας που από το 67' έπαιζε με 10 παίκτες εξαιτίας αποβολής του Ηλία Ιωάννου. Φάση στην οποία ο διαιτητής Κωνσταντινέας τα θαλάσσωσε. Ο Αστέρας μετά τη νέα αποτυχία βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας.
   
   
Σούπερ Λίγκα, live: Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 (40ο λεπτό)
February 19, 2011 at 7:00 PM
 
Σε εξέλιξη είναι από τις 19:40 το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (1-0, 20' Μιραλάς) που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει τη μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ξεκίνησε με 10λεπτη καθυστέρηση εξαιτίας καπνογόνων που έπεσαν στην εστία του Τζόρβα. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό από το enet.gr την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι του γηπέδου Καραϊσκάκη.
   
   
Νέα βαριά ήττα του Σούμποτιτς
February 19, 2011 at 6:56 PM
 
Λίγες μέρες μετά τη βαριά ήττα στη Γερμανία από τη Γκέτινχεν, ο Λευτέρης Σούμποτιτς όχι μόνο δεν είδε τον Άρη να νικά στο ντεμπούτο του στην Α1, αλλά το 84-66 στην έδρα του Περιστερίου είναι οδυνηρό.
   
   
"Σε ισχύ η πρότασή μας προς την Alpha" λέει στέλεχος της ΕτΕ
February 19, 2011 at 6:56 PM
 
Το ζήτημα της "φιλικής" συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με την Alpha Bank δεν έχει λήξει αντιθέτως μόλις ξεκίνησε αναφέρει υψηλόβαθμο στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας δηλώσεις του οποίου επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερ.
   
     
 
This email was sent to pkaramhtsos.greek-news@blogger.com.
Delivered by Feed My Inbox
PO Box 682532 Franklin, TN 37068
Create Account
Unsubscribe Here Feed My Inbox
 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου