Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

2/21 Άρθρα | Ελευθεροτυπία

     
    Άρθρα | Ελευθεροτυπία    
   
Κ. Παπούλιας: Επιτακτική ανάγκη η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας
February 20, 2011 at 9:03 PM
 
Παρέμβαση για το θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας έκανε από τα Ιωάννινα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. "Η ελληνική δημόσια περιουσία είναι σε μεγάλο βαθμό ακατάγραπτη και σε εγκληματικό βαθμό καταπατημένη. Η αξιοποίησή της, όπως και εκείνη των ακινήτων που βρίσκονται στο εξωτερικό, είναι επιτακτική ανάγκη", δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας.
   
   
Κύπελλο Αγγλίας: "Πεντάρα" η Μάντσεστερ Σίτι, στο περίμενε η Άρσεναλ
February 20, 2011 at 8:56 PM
 
Στη φάση των "16" του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε η Μάντσεστερ Σίτι, αντίπαλος του Άρη στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι "πολίτες" διέλυσαν με 5-0 τη Νοτς Κάουντι και έδειξαν τα δόντια τους εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τους Θεσσαλονικείς. Για τη φάση των "16", η Άρσεναλ ισοφαρίστηκε στο 89' από τη Λέιτον Όριεντ και θα χρειαστεί δεύτερο παιχνίδι για να λύσουν οι δύο ομάδες τις διαφορές τους.
   
   
Ολυμπιακός: Κανονικό το γκολ Κατσουράνη, επικοινωνιακά τερτίπια του ΠΑΟ
February 20, 2011 at 8:51 PM
 
Με ανακοίνωση 1.509 λέξεων (!) τοποθετήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για όσα συνέβησαν στο σαββατιάτικο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Η ανακοίνωση εκδόθηκε ύστερα από σύσκεψης κορυφής στα γραφεία του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Ολυμπιακός παραδέχεται ότι ήταν καθαρό το γκολ του Παναθηναϊκού, αλλά παράλληλα επισημαίνει πως είναι ένα από τα εκατοντάδες λάθη που έχουν στις 23 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
   
   
Με δύο γκολ του Κίσλινγκ η Λεβερκούζεν διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση
February 20, 2011 at 8:51 PM
 
Δυσκολεύτηκε αρκετά η Λεβερκούζεν απέναντι στη Στουτγκάρδη, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 4-2, χάρη σε δύο γκολ του Κίσλινγκ (7', 90'), ένα του Κάστρο (41') και άλλο ένα του Ρέιναρτζ (81') και διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών που τη χωρίζει από την τρίτη στη βαθμολογία Μπάγερν. Στο άλλο ματς της ημέρας Γκλάντμπαχ-Σάλκε 2-1.
   
   
Κύπρος: Δεύτερη σερί ήττα ο ΑΠΟΕΛ
February 20, 2011 at 8:32 PM
 
Νέο ενδιαφέρον έδωσε στο κυπριακό πρωτάθλημα η Αλκή η οποία υποχρέωσε στη δεύτερη σερί ήττα του τον ΑΠΟΕΛ (2-1) και πλέον αν τη Δευτέρα κερδίσει η Ομόνοια το Παραλίμνι θα μειώσει στους τρεις τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.
   
   
"Αναγκαίες οι διαρθρωτικές αλλαγές και χωρίς την κρίση" λέει ο Δ. Δρούτσας
February 20, 2011 at 8:15 PM
 
Διαβεβαίωσε το ακροατήριό του στο θέατρο «Μπουργκτεάτερ» στη Βιέννη, ο υπουργός Εξωτερικών ότι "η κυβέρνηση θα υλοποιήσει το πρόγραμμά της με τις διαρθρωτικές αλλαγές που είναι αναγκαίες ακόμη και χωρίς την κρίση".
   
   
Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού μιλάει ο Πεταλωτής
February 20, 2011 at 8:15 PM
 
Απαντώντας στη σκληρή ανακοίνωση του εκπροσώπου της Ν.Δ. Γιάννη Μιχελάκη σχετικά με το δημοσίευμα της "Καθημερινής" για παρασκηνιακές συζητήσεις του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής επανήλθε με την ακόλουθη δήλωση:
   
   
Άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης για τους μετανάστες ζητάει ο Αλ. Τσίπρας
February 20, 2011 at 7:54 PM
 
"Η πιθανότητα να χαθεί ανθρώπινη ζωή είναι πια πάρα πολύ σοβαρή, όσο περνούν οι ώρες" δήλωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας που επισκέφθηκε μαζί με τον Θοδωρή Δρίτσα τους μετανάστες απεργούς πείνας στο μέγαρο Υπατία, αναφέροντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν τραγική και διερωτώμενος ποιος θα μπορούσε να αναλάβει μια τέτοια ευθύνη.
   
   
Τοροσίδης: Ζητάω συγγνώμη για την αποβολή μου
February 20, 2011 at 7:50 PM
 
Ο Βασίλης Τοροσίδης με δήλωση του ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο σαββατιάτικο ντέρμπι. Παράλληλα σε μια προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τόνοι, επισημαίνει ότι με τους παίκτες του Παναθηναϊκού υπάρχει ο κοινός στόχος της Εθνικής ομάδας.
   
   
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ στο Κύπελλο Αγγλίας
February 20, 2011 at 7:47 PM
 
Σύγκρουση τιτάνων προέκυψε από την κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ (εφόσον οι "κανονιέρηδες" κάνουν το καθήκον τους και αποκλείσουν τη Λέιτον Όριεντ), με έπαθλο μία θέση στην τελική τετράδα.
   
   
Τραγωδία σε ορφανοτροφείο στην Εσθονία
February 20, 2011 at 7:45 PM
 
Τη ζωή τους έχασαν δέκα ανάπηρα παιδιά όταν ξέσπασε φωτιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο ορφανοτροφείο που φιλοξενούνταν στην πόλη Χααπσάλου της Εσθονίας.
   
   
Μπάσκετ Α1: "Φωτιά" στη μάχη της παραμονής
February 20, 2011 at 7:18 PM
 
Φουντώνει η μάχη αποφυγής του υποβιβασμού στην Α2. Ο Ηλυσιακός νίκησε 75-63 την ΑΕΚ και έκανε πελώριο βήμα για την παραμονή, "βυθίζοντας" παράλληλα την "Ένωση" στον πάτο της βαθμολογίας. Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκαν πριν το παιχνίδι από αγνώστους οι οπαδοί του "δικεφάλου".
   
   
Ο Άρης… σημάδευε τα δοκάρια στο Περιστέρι
February 20, 2011 at 7:05 PM
 
Δύο φορές οι παίκτες του Άρη (Μπομπαντίγια, Καστίγιο) «σημάδεψαν» τα δοκάρια του Μιχαηλίδη, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου να μείνει στο 0-0 με τον Ατρόμητο. Διατηρήθηκε έτσι η παράδοση που θέλει τους Θεσσαλονικείς αήττητους στο Περιστέρι από το 1976.
   
   
Καταγγελία Ηρακλή για επίθεση από μπράβους στο Πανθεσσαλικό
February 20, 2011 at 7:03 PM
 
Επίθεση μπράβων σε βάρος μελών της αποστολής, μετά το ματς στο Βόλο, καταγγέλει σε επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής. Χωρίς να τον κατονομάζει, ο Ηρακλής "φωτογραφίζει" τον Αχιλλέα Μπέο, με τον οποίο υπάρχουν προηγούμενα και από τη σύντομη θητεία του στα διοικητικά του "Γηραιού". O Oλυμπιακός Βόλου δήλωσε "άγνοια" του περιστατικού και καλεί τον Ηρακλή να καταγγείλει ονομαστικά.
   
   
Χωρίς να φορτσάρει ο Ολυμπιακός κέρδισε το Μαρούσι
February 20, 2011 at 6:55 PM
 
Μια καλή προπόνηση έκανε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με το Μαρούσι (92-76), καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προτίμησε να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ την Πέμπτη για την Ευρωλίγκα. Καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Παπανικολάου που πέτυχε 19 πόντους.
   
   
"Λαϊκή ετυμηγορία" ζητά ο Αλέξης Τσίπρας
February 20, 2011 at 6:46 PM
 
Για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι καταγγέλλει τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,με αφορμή το δημοσίευμα της «Καθημερινής», που επικαλείται δηλώσεις του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν ότι το Δεκέμβριο του 2009 ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην Ελλάδα, λέγοντας πως "αν δεν είναι σε θέση να υπερασπισθεί τα συμφέροντα του λαού ας προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία".
   
   
"Ο κ. Παπανδρέου αποπροσανατόλιζε συνειδητά" λέει η Ν.Δ.
February 20, 2011 at 6:35 PM
 
Το δημοσίευμα της "Καθημερινής" αποκαλύπτει ότι ο κ. Παπανδρέου από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009 συζητούσε παρασκηνιακά με τον Πρόεδρο του ΔΝΤ κ. Στρος Καν την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ αναφέρει σε σημερινή του δήλωση ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Μιχελάκης.
   
   
"Σήμα κινδύνου" για τις θέσεις εργασίας από την ΟΤΟΕ
February 20, 2011 at 6:27 PM
 
Με αφορμή την πρόταση συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας προς την Alpha Bank, η Ένωση Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ) σε ανακοίνωσή της αντιδρά καθώς όπως λέει αγνοήθηκαν ζητήματα που έχουν σχέση με την προστασία της απασχόλησης στις τράπεζες.
   
   
Η Ρόμα κέρδιζε 3-0 στο 51' και έχασε 4-3 στη Γένοβα
February 20, 2011 at 6:18 PM
 
Την τρίτη της συνεχόμενη ήττα -και μάλιστα με οδυνηρό τρόπο- βίωσε η Ρόμα. Η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι κέρδιζε 3-0 στο "Λουίτζι Φεράρις" της Γένοβας, μέχρι το 51ο λεπτό, όμως κατάφερε να φύγει με άδεια χέρια, αφού η Τζένοα πανηγύρισε μεγάλη νίκη-ανατροπή, 4-3!
   
   
Γ' Εθνική: Έπιασε κορυφή η Αναγέννηση Επανομής στο Βορρά
February 20, 2011 at 6:14 PM
 
Στην κορυφή του βορείου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται πλέον η Αναγέννηση Επανομής, η οποία επικράτησε με 1-0 στη Ζάκυνθο και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη γκέλα της Καλλονής στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Ποντίων (0-0).
   
   
"Μην ενοχλείτε το σφαγέα"
February 20, 2011 at 6:02 PM
 
Θύελλα διαμαρτυριών έχει ξεσηκώσει στην Ιταλία η άρνηση του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι να καταδικάσει τα βίαια γεγονότα στη Λιβύη και η δήλωσή του ότι δεν θέλει "να ενοχλήσει" τον Λίβυο ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μια εξέγερση στη βορειοαφρικανική χώρα.
   
   
Θρίαμβος της Σέλτικ στο "Όλντ Φερμ"
February 20, 2011 at 5:38 PM
 
Σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε η Σέλτικ, η οποία θριάμβευσε με 3-0 επί της μεγάλης της αντιπάλου, της Ρέιντζερς, στο "Όλντ Φερμ", το αρχαιότερο ποδοσφαιρικό ντέρμπι του κόσμου. Πλέον απέχει 8 βαθμούς από τους διαμαρτυρόμενους, οι οποίοι έχουν δύο αγώνες λιγότερους.
   
   
Όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας λέει η Αλ. Παπαρήγα
February 20, 2011 at 5:38 PM
 
«Είναι υποχρέωση μας να τιμάμε τους αγώνες του λαού και ένας από αυτούς τους αγώνες ήταν και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Τον λένε εμφύλιο, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένας αγώνας όπου από τη μια μεριά ήταν οι ριζοσπαστικές δυνάμεις που εξέφραζε το ΚΚΕ και από την άλλη ήταν η αστική τάξη, τα αστικά πολιτικά κόμματα με τους συμμάχους τους, τους ξένους, αυτοί που στη διάρκεια της Κατοχής ήταν οι μεγάλοι απόντες ή προδότες».
   
   
Β' Εθνική: Έχασε έδαφος ο ΟΦΗ
February 20, 2011 at 5:21 PM
 
Έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό (που παίζουν μεταξύ τους τη Δευτέρα) ο ΟΦΗ, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τα Τρίκαλα στο Ηράκλειο. Ο Αγρίτης στο 38' άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε ο Μίνγκας στο 44'. Στο 0-0 έμειναν Πανθρακικός και Διαγόρας.
   
   
Κατάργηση μη ανταποδοτικών κρατήσεων και μείωση ΦΠΑ ζητάει ο ΣΕΕΝ
February 20, 2011 at 5:14 PM
 
Την κατάργηση όλων των μη ανταποδοτικών κρατήσεων υπέρ τρίτων και την προσαρμογή των συντελεστών ΦΠΑ ακτοπλοΐας στα μειωμένα επίπεδα που ισχύουν για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ζητάει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ).
   
   
Δημόσια περιουσία και φοροδιαφυγή στο στόχαστρο Κουβέλη
February 20, 2011 at 5:00 PM
 
Η κυβέρνηση περίμενε τη συνέντευξη των εκπροσώπων της τρόικας για να εμφανιστεί υπερασπιζόμενη το δημόσιο πλούτο δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, σε εκδήλωση του κόμματος στο δημαρχείο της Κηφισιάς.
   
   
"Όχι σε λογικές γερμανικής φύσεως" λέει η Ντόρα Μπακογιάννη
February 20, 2011 at 4:59 PM
 
Την ανάγκη εξασφάλισης της επιμήκυνσης του δανείου, με χαμηλότερο επιτόκιο, όπως επίσης και την εξασφάλιση "της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, χωρίς να μπούμε σε λογικές γερμανικής φύσεως, που δεν θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να έχει αναπτυξιακά εργαλεία" επεσήμανε η επικεφαλής της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" από τα Ιωάννινα όπου βρίσκεται αναφερόμενη στο αυριανό ταξίδι του πρωθυπουργού στη Γερμανία και της συνάντησής του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.
   
   
Αήττητος και στο Βόλο ο Ηρακλής με Παράσχο
February 20, 2011 at 4:51 PM
 
Αήττητος με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του παρέμεινε ο Ηρακλής (μία νίκη, δύο ισοπαλίες σε τρία παιχνίδια), καθώς απέσπασε 1-1 στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι γηπεδούχοι, που ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, προηγήθηκαν με τον Καπετάνο στο 13', ενώ ο «Γηραιός» ισοφάρισε με πέναλτι του Μάρα στο 79'.
   
   
Ο Μουσέβενι και πάλι πρόεδρος της Ουγκάντα
February 20, 2011 at 4:46 PM
 
Επανεξελέγη για μια τέταρτη θητεία στην προεδρία της Ουγκάντα ο Γιοουέρι Καγκούτα Μουσέβενι, με την εκλογική επιτροπή να του δίνει το 68% των ψήφων, ωστόσο η αντιπολίτευση δήλωσε ότι απορρίπτει το αποτέλεσμα.
   
   
Εκπρόσωποι του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς στους μετανάστες απεργούς πείνας
February 20, 2011 at 4:28 PM
 
Τους μετανάστες απεργούς πείνας που παραμένουν στο μέγαρο Υπατία επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με τον αντιπρόεδρό του Μαϊτέ Μολά και βουλευτές αριστερών και κομμουνιστικών κομμάτων της Ε.Ε. με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή.
   
   
Κυβερνητικές αντιδράσεις από τις δηλώσεις Στρος Καν
February 20, 2011 at 3:40 PM
 
Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή προκάλεσε δημοσίευμα της "Καθημερινής", που επικαλείται δηλώσεις του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο"Canal+" και σύμφωνα με τον οποίο, τον Δεκέμβριο του 2009 ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην Ελλάδα.
   
   
Παράπονα πρυτάνεων στην Άννα Διαμαντοπούλου
February 20, 2011 at 3:19 PM
 
Τα παράπονα των πρυτάνεων για την ελλιπή χρηματοδότηση των ΑΕΙ και την απαξιωτική στάση του υπουργείου απέναντι τους άκουσε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου κατά τη σύνοδο των πρυτανικών αρχών της χώρας στο Ναύπλιο.
   
   
K. Παπούλιας: Λέμε όχι στη βία
February 20, 2011 at 3:13 PM
 
Θέση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό πήρε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο περιθώριο του φιλικού αγώνα της Εθνικής ομάδας βετεράνων με τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα στα Γιάννινα.
   
   
Επεισόδια στη Δρέσδη με αφορμή πορεία νεοναζί
February 20, 2011 at 2:37 PM
 
Ένταση και επεισόδια προκάλεσε η οργάνωση πορείας νεοναζί, με την "ευλογία" γερμανικού δικαστηρίου, στη Δρέσδη της Γερμανίας. Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε αντιδιαδήλωση, επιχειρώντας να αποτρέψουν την πορεία των νεοναζί.
   
   
Πόλεμος δηλώσεων και ανακοινώσεων μετά το "ντέρμπι του αίσχους"
February 20, 2011 at 2:21 PM
 
Το τρίτο ημίχρονο στο "ντέρμπι του αίσχους" παίζεται σήμερα με πόλεμο δηλώσεων και ανακοινώσεων μεταξύ των εκπροσώπων των δυο "αιωνίων" αντιπάλων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προφανώς χωρίς να έχει ...ενημερωθεί για τα έκτροπα οπαδών του Ολυμπιακού με την εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο και τη φυσούνα, δήλωσε ότι δεν έγινε το παραμικρό στο Καραϊσκάκη, ενώ υποστήριξε επίσης ότι ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ...αδικήθηκε από τη διαιτησία. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση της μιλάει για "ανεπανάληπτο μνημείο νοθείας και αλητείας" και ο Δ.Γόντικας ζήτησε την παραίτηση του κ.Μαρινάκη από τη Σούπερ Λίγκα.
   
   
Επίθεση στον επόπτη που υπέδειξε οφσάιντ τον Κατσουράνη
February 20, 2011 at 2:11 PM
 
Επίθεση από περίπου 10 οπαδούς του Παναθηναϊκού δέχθηκε ο Σπύρος Τρύφωνας, ο βοηθός διαιτητή που υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Κατσουράνη στη φάση του λανθασμένα ακυρωθέντος γκολ των "πρασίνων". Οι νεαροί του είχαν στήσει καρτέρι στο αεροδρόμιο "Ιωάννης Καποδίστριας" της Κέρκυρας και μόλις τον αντιλήφθηκαν, του επιτέθηκαν.
   
   
Γόντικας: Να παραιτηθεί ο Μαρινάκης από τη Σούπερ Λίγκα
February 20, 2011 at 2:05 PM
 
Την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας απαίτησε ο προεδρέυων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γόντικας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό: «Δεν μπορεί ο πρόεδρος επαγγελματικής ομάδας και της Σούπερ Λίγκας να λειτουργεί σας μπράβος. Να παραιτηθεί άμεσα από κάθε θεσμικό ρόλο που έχει».
   
   
Το δελτίο της οργής
February 20, 2011 at 1:58 PM
 
Την αντιπαράθεση την ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες ο «δικός μας» Στάθης, όταν, μεταξύ άλλων, κάθησε κι έγραψε για το δελτίο ειδήσεων του Mega: «Τι τρόμος είναι αυτός;
   
   
Μια επωφελής εξέγερση
February 20, 2011 at 1:58 PM
 
Στον έρωτα, στον πόλεμο και στον τουρισμό, η ευτυχία του ενός είναι η δυστυχία του άλλου.
   
   
Μέσα & Media
February 20, 2011 at 1:58 PM
 
Εβδομάδα αγωνίας η περασμένη στο Alter καθώς συνεχίστηκε η μη καταβολή των δεδουλευμένων και οι εργαζόμενοι απάντησαν με απεργιακές κινητοποιήσεις.
   
   
Σα δεν ντρεπόμαστε!
February 20, 2011 at 1:58 PM
 
Η μαθήτρια γυμνασίου, στο Πλωμάρι της Λέσβου, χτύπησε το χέρι της στο σχολείο και πήγε στο κοντινό Κέντρο Υγείας για να την εξετάσουν.
   
   
Πωλείται υπέρ βωμών και εστιών
February 20, 2011 at 1:58 PM
 
Ασφαλώς οι αναγνώστες των «λοιμωδών» θα έχουν ακούσει ότι ο Κύριος δημιούργησε όλο τον κόσμο εκτός από την Ολλανδία και την Ελλάδα, δύο χώρες που έπλασε ο ανθρώπινος μόχθος.
   
   
3 ερωτήσεις
February 20, 2011 at 1:58 PM
 
*Πώς είναι η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του athensvoice.gr;
   
   
Βοηθώντας κατοικίδια και αδέσποτα
February 20, 2011 at 7:50 AM
 
Το φιλοζωϊκό σωματείο «Αδεσποτολόγιο» και οι εθελοντές τους, εκτός από του ότι φροντίζουν δεκάδες αδέσποτα γατάκια σε όλες τις γωνιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης φροντίζει και για την ενημέρωση μας! Γι' αυτό το λόγο διοργανώνει σήμερα Κυριακή 20/2, ημερίδα με θέμα: «Τα κατοικίδια κι εμείς».
   
   
NBA All-Star Game: Ο Γκρίφιν νικητής στα καρφώματα, ο Τζόουνς στα τρίποντα
February 20, 2011 at 6:14 AM
 
Μία μέρα πριν το All Star Game του ΝΒΑ, στο Στέιπλς Σέντερ του Λος Άντζελες, την τιμητική τους είχαν οι διαγωνισμοί. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια στα καρφώματα υπήρχε πολλή φαντασία, με τον Γκρίφιν να αναδεικνύεται νικητής. Στα τρίποντα, τον παραδοσιακό διαγωνισμό των αντιστάρ, θριαμβευτής ήταν ο Τζέιμς Τζόουνς.
   
   
Η Ρεάλ πλησίασε στους 2 βαθμούς την Μπαρτσελόνα
February 20, 2011 at 1:24 AM
 
Η Ρεάλ με γκολ του Μπενζεμά και του Καρβάλιο, νίκησε με 2-0 τη Λεβάντε και μείωσε στους δυο βαθμούς την απόσταση από την Μπαρτσελόνα που υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
   
   
Με γκολ οφσάιντ πλησίασε την κορυφή η Ίντερ
February 20, 2011 at 1:16 AM
 
Ένα γκολ του Αντρέα Ρανόκια από θέση οφσάιντ, στο 7ο λεπτό, χάρισε τη νίκη στην Ίντερ, 1-0 επί της Κάλιαρι, με τους "νερατζούρι να πλησιάζουν έτσι στους 2 βαθμούς την πρωτοπόρο Μίλαν, η οποία αντιμετωπίζει την κυριακή την Κιέβο στη Βερόνα.
   
   
Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες
February 20, 2011 at 1:12 AM
 
Η Ντόρτμουντ μετά από δυο σερί ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες και με το 2-0 επί της Ζανκτ Πάουλι έσπασε το αήττητο που είχε μέσα στο 2011 η ομάδα του λιμανιού. Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στο +13 από την Μπάγερν και τη Λεβερκούζεν, η οποία παίζει την Κυριακή.
   
   
Φόβοι για σφαγή στη Λιβύη
February 20, 2011 at 1:12 AM
 
Δεκάδες αντικυβερνητικοί διαδηλωτές έχουν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες στη Βεγγάζη, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που επικαλούνται τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.
   
   
Βόλεϊ Α1: Ο Ηρακλής πήρε το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής
February 20, 2011 at 12:56 AM
 
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο Ηρακλής νίκησε 3-2 την ΕΑ Πατρών στη Μίκρα και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α1, στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό, που είχε εύκολο έργο (3-0) επί του ουραγού Πανελληνίου.
   
     
 
This email was sent to pkaramhtsos.greek-news@blogger.com.
Delivered by Feed My Inbox
PO Box 682532 Franklin, TN 37068
Create Account
Unsubscribe Here Feed My Inbox
 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου